Slide background

Smartphone & Tablet reparatie

Beste kwaliteit
Goede service
Product snel klaar
Gratis parkeren
3 maanden garantie

Smartphone reparatie

Tablet reparatie

Wij repareren:

Tablet reparatie Purmerend

i-Repair4U in de omgeving van Purmerend richt zich op de reparatie van diverse tablets, waaronder Ipad en Samsung met uitstekende service en garantie.

Doordat wij ons uitsluitend op deze productgroepen richten heeft u het voordeel van een zeer hoog kennisniveau zijn wij zeer flexibel en heeft u het voordeel van een snelle service. Wij streven ernaar om onze reparaties uit te voeren met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Op deze manier kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen en daarom krijgt u ook 3 maanden volledige garantie op onze reparaties.z

home_reparaties1

Tablet reparatie Purmerend

Wij voeren reparaties uit aan alle merken tablets zoals, Apple, Samsung, Asus en Sony. Ook kunt u bij ons terecht voor sofwareproblemen voor o.a. IOS, Windows en Chromebook

home_reparaties1

Smartphone reparatie Purmerend

Wij voeren reparaties uit aan  iPhone, iPad, iPod toestellen. Ook repareren wij  Samsung, Htc en BlackBerry smartphones. Heeft u geen van deze merken? Neem dan contact met ons op.

home_reparaties_formulier1

Reparatie
formulier

Is uw iPhone, Samsung, Htc of Blackberry toestel defect en wilt u gebruik maken van onze reparatie services? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zullen wij contact met u opnemen.

home_reparaties_formulier

Klanten beoordelingen

Tevreden of minder tevreden met onze reparatie service? Vertel ons uw ervaring met i-Repair4U. U kunt een reactie plaatsen en de beoordelingen lezen die andere klanten ons gaven.

Over ons

Wij zijn Wesley en Lonneke ter Horst. Op 1 januari 2011 is Wesley begonnen met i-Repair4U, toen nog vanuit huis en naast een baan in loondienst. Halverwege 2012 is de knoop doorgehakt en is i-Repair4U een fulltime bedrijf geworden op de Atoomweg 12 in Hoorn.  Sinds 2013 is Lonneke ook binnen het bedrijf werkzaam haar werkzaamheden bestaan uit de administratie, het email contact met klanten en bedrijven en het beantwoorden van de telefoon.

Op deze manier is i-Repair4U een echt familie bedrijf aan worden en wij hopen nog jaren zo door te gaan.

weslon

30 minuten service

Toggle Content goes here

Advies & ondersteuning

Natuurlijk kunt u ook bij ons ook terecht voor advies en product ondersteuning, dit is geheel vrijblijvend en kost u helemaal niets. Wij streven ernaar elke vraag die we per email binnen krijgen binnen 24 uur zo goed mogelijk te beantwoorden.

Garantie

i-Repair4U geeft op alle reparaties uitgevoerd met originele onderdelen een garantie van 1 jaar, kiest u voor replica onderdelen dan is dit 3 maanden.

Factuur

Bij al onze reparaties ontvangt u netjes een digitale factuur voor uw administratie, dit is tevens uw garantiebewijs.

Verzekering

De schade die u heeft opgelopen aan uw iPhone, iPad of iPod kan vaak gewoon gedeclareerd worden bij uw inboedelverzekering. Is uw iPhone, iPad of iPod apart verzekerd dan worden uw reparatiekosten zeker vergoed, u ontvangt van ons een digitale factuur waarmee u de gemaakte kosten kunt claimen bij uw verzekeraar.

Hoe kan dit?

Bij veel inboedelverzekeringen is een iPhone, iPad of iPod gewoon verzekerd. dit betekend als de schade aan uw iPhone, iPad of iPod thuis is ontstaan dat u de kosten gewoon kunt claimen bij uw verzekeraar. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw verzekeraard.


Ons reparatie adres in Hoorn

Contact

Zakelijke tablet reparaties in Purmerend

Voor de zakelijke markt in Purmerend hanteren wij speciale tarieven en uitgebreidere services. Bent u als bedrijf geïnteresseerd geraakt of wilt u advies, neem dan contact op via ons contactformulier.

Openingstijden:


openingstijden

Op Donderdagavond werken wij uitsluitend op afspraak.

Vanavond zijn wij gesloten.

merken

Een kleine greep uit ons klanten bestand

[show-logos orderby=’none’ category=’0′ activeurl=’inactive’ style=’normal’ interface=’hcarousel’ tooltip=’false’ limit=’0′ ]

Beste klanten!

Zaterdag 30 mei zijn wij gesloten.

Onze aangepaste openingstijden t/m 1 juni zijn als volgt:

Maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 uur t/m 16:00 uur
woensdag: 10:00 uur t/m 16:00 uur
donderdag: 10:00 uur t/m 16:00 uur
vrijdag: 10:00 uur t/m 16:00 uur
Zaterdag: uitsluitend op afspraak

Maximaal kunnen wij 2 klanten tegelijk toelaten in de winkel.

Ook verzoeken wij u voor het inleveren van een toestel of tablet om uw handen en deze devices te ontsmetten, hiervoor hebben wij een hoekje ingericht in onze winkel. Hier kunt u ook de instructies vinden.

Ook verzoeken wij om telefoons en tablets zonder hoes bij ons te komen aanbieden.

Laptops nemen wij alleen nog aan als deze compleet zijn schoon gemaakt. Is dit niet het geval dan kunnen wij u ook niet verder helpen.

Laten we hopen dat het allemaal snel achter de rug is!Als u in de winkel wilt afrekenen is dat ook mogelijk. Ga naar afrekenen en geef onderaan de afrekenpagina aan dat u in de winkel betaald.

Winkelwagen Afrekenen Verder winkelen
Open WhatsApp
Hup nodig?
Hallo,

Kunnen wij je helpen?

let op

Zaterdag 30 mei zijn wij gesloten.

T/m 1 juni hanteren wij aangepaste openingstijden.

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 uur t/m 16:00 uur
Zaterdag alleen op afspraak.

Een reparatie laten ophalen binnen de gemeente Hoorn behoord tot de mogelijkheden. Deze service is in zijn geheel gratis. Maak hiervoor een afspraak via onze website.
Powered by