Slide background

Laptop reparatie

Beste kwaliteit
Goede service
Product snel klaar
Gratis parkeren
3 maanden garantie

Wij repareren alle merken en alle besturingsystemen

Laptop reparatie Grootebroek

i-Repair4U in de omgeving van Grootebroek richt zich op het herstellen van diverse merken laptops zoals Apple, Accer, Asus, Sony en Medion. Doordat wij ons uitsluitend op deze productgroepen richten heeft u het voordeel van een zeer hoog kennisniveau zijn wij zeer flexibel en heeft u het voordeel van een snelle service. Wij streven ernaar om onze reparaties uit te voeren met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Op deze manier kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen en daarom krijgt u ook 3 maanden volledige garantie op onze reparaties.z

home_reparaties1

Laptop reparatie Grootebroek

Wij voeren reparaties uit aan alle merken laptops zoals, Apple, Accer, Asus, Sony en Medion. Ook kunt u bij ons terecht voor sofwareproblemen voor o.a. IOS, Windows en Chromebook

home_reparaties1

Smartphone reparatie Grootebroek

Wij voeren reparaties uit aan  iPhone, iPad, iPod toestellen. Ook repareren wij  Samsung, Htc en BlackBerry smartphones. Heeft u geen van deze merken? Neem dan contact met ons op.

home_reparaties_formulier1

Reparatie
formulier

Is uw iPhone, Samsung, Htc of Blackberry toestel defect en wilt u gebruik maken van onze reparatie services? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zullen wij contact met u opnemen.

home_reparaties_formulier

Klanten beoordelingen

Tevreden of minder tevreden met onze reparatie service? Vertel ons uw ervaring met i-Repair4U. U kunt een reactie plaatsen en de beoordelingen lezen die andere klanten ons gaven.

Meld uw laptop aan


Ons reparatie adres in Hoorn

Contact

Wij zijn Wesley en Lonneke ter Horst. Op 1 januari 2011 is Wesley begonnen met i-Repair4U, toen nog vanuit huis en naast een baan in loondienst. Halverwege 2012 is de knoop doorgehakt en is i-Repair4U een fulltime bedrijf geworden op de Atoomweg 12 in Hoorn.  Sinds 2013 is Lonneke ook binnen het bedrijf werkzaam haar werkzaamheden bestaan uit de administratie, het email contact met klanten en bedrijven en het beantwoorden van de telefoon.

Op deze manier is i-Repair4U een echt familie bedrijf aan worden en wij hopen nog jaren zo door te gaan.

weslon

In de meeste gevallen kunnen wij iPhone en Samsung reparaties uitvoeren terwijl u wacht, daarom werken wij ook uitsluitend op afspraak. Helaas is het niet altijd mogelijk om de reparatie direct uit te voeren. In dit soort gevallen proberen wij de reparatie binnen 24 uur gereed te hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw reparatie in te sturen, neem hiervoor contact met ons op via onze contactpagina of per telefoon.

Mits voorradig kunnen wij bijna iedere telefoon reparatie binnen 30 minuten voor u uitvoeren.

Natuurlijk kunt u ook bij ons ook terecht voor advies en product ondersteuning, dit is geheel vrijblijvend en kost u helemaal niets. Wij streven ernaar elke vraag die we per email binnen krijgen binnen 24 uur zo goed mogelijk te beantwoorden.

i-Repair4U geeft op alle reparaties uitgevoerd met originele onderdelen een garantie van 1 jaar, kiest u voor replica onderdelen dan is dit 3 maanden.

Bij al onze reparaties ontvangt u netjes een digitale factuur voor uw administratie, dit is tevens uw garantiebewijs.

De schade die u heeft opgelopen aan uw iPhone, iPad of iPod kan vaak gewoon gedeclareerd worden bij uw inboedelverzekering. Is uw iPhone, iPad of iPod apart verzekerd dan worden uw reparatiekosten zeker vergoed, u ontvangt van ons een digitale factuur waarmee u de gemaakte kosten kunt claimen bij uw verzekeraar.

Hoe kan dit?

Bij veel inboedelverzekeringen is een iPhone, iPad of iPod gewoon verzekerd. dit betekend als de schade aan uw iPhone, iPad of iPod thuis is ontstaan dat u de kosten gewoon kunt claimen bij uw verzekeraar. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw verzekeraard.

Zakelijk

Voor de zakelijke markt hanteren wij speciale tarieven en uitgebreidere services. Bent u als bedrijf geïnteresseerd geraakt of wilt u advies, neem dan contact op via ons contactformulier.

Openingstijden:


openingstijden

Op Woensdag en Donderdagavond werken wij uitsluitend op afspraak.

Vanavond zijn wij gesloten.

merken

Ook voor uw Smartphone of Tablet reparatie gaat u naar i-Repair4U

iPhone 5 schermreparatie

iphone5

iPhone 4S schermreparatie

iphone4S

iPad 2 schermreparatie

ipad2

Galaxy S3 schermreparatie

s3

Galaxy S4 schermreparatie

s4

Een kleine greep uit ons klanten bestand

[show-logos orderby=’none’ category=’0′ activeurl=’inactive’ style=’normal’ interface=’hcarousel’ tooltip=’false’ limit=’0′ ]

Chat openen
Welkom bij i-Repair4U, wat is je vraag?