Alle onder genoemde prijzen zijn inclusief BTW en montage.

iphone_g4_Touch + LCD(origineel)

Touch + LCD
(replica)

€ 49,00

Heeft uw iPhone 4 een gebroken of een defect scherm dan dient deze vervangen te worden door deze complete scherm unit, deze reparatie voeren wij uit terwijl u wacht.

iphone_g4_Achterkant (origineel)

Achterkant
(origineel)

€ 29,00

Wanneer uw iPhone 4s een glasbreuk heeft aan de achterzijde van het toestel, dan kunnen we deze vervangen De “backplates” zijn verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

iphone_g4_Middenframe

Iphone
Middenframe

€ 59,00

Een defecte antenne flex kan de oorzaak zijn van slechte ontvangst.

iphone_g4_Accu connector (intern)

Accu connector
(intern)

€ 80,00

Wanneer deze is afgebroken kunnen we deze vervangen.

iphone_g4_Accu

Iphone 4
Accu

€ 29,00

De iPhone 4 accu kan in de loop der jaren zijn capaciteit, dit kan komen door verkeerd en onregelmatig laden of door ouderdom. Deze iPhone 4 accu kunnen wij vervangen terwijl u wacht.

De iPhone 4S is een smartphone ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc. Op 4 oktober 2011 werd de iPhone 4S door Apple geïntroduceerd. Deze werd vanaf 14 oktober verkocht in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Japan, Canada en Australië. Vanaf 28 oktober werd de iPhone 4S ook verkocht in verschillende andere landen waaronder Nederland en België. De iPhone 4S kreeg onder andere een Apple A5-chip, die ook in de iPad 2 zit en een 8 megapixelcamera. Hij was net als de iPhone 4 in een zwarte en witte uitvoering verkrijgbaar en kreeg naast een 16GB- en 32GB-versie ook een versie met 64 GB geheugen. De iPhone 4S was de eerste iPhone die zowel het GSM- als het CDMA-netwerk ondersteunt. Sinds september 2013 is het toestel ook beschikbaar met 8 GB geheugen.[1]