Alle onder staande prijzen zijn inclusief BTW en montage.

iphone_g4_Touch + LCD(origineel)

Touch + LCD
(replica)

€ 49,00

Heeft uw iPhone 4 een gebroken of een defect scherm dan dient deze vervangen te worden door deze complete scherm unit, deze reparatie voeren wij uit terwijl u wacht. Wilt u een goedkopere oplossing dan kunt u terecht bij onzebudget reparaties

iphone_g4_Achterkant (origineel)

Achterkant
(origineel)

€ 29,00

Wanneer uw iPhone 4s een glasbreuk heeft aan de achterzijde van het toestel, dan kunnen we deze vervangen De “backplates” zijn verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

iphone_g4_Vochtschade

Iphone
Vochtschade

€ 29,00

Wanneer uw iPhone in aanraking is gekomen met vocht kunnen wij deze voor u reinigen, deze kosten komen te vervallen als u de iPhone 4 daarna bij ons laat repareren.

iphone_g4_Accu connector (intern)

Accu connector
(intern)

€ 80,00

Wanneer deze is afgebroken kunnen we deze vervangen.

iphone_g4_Accu

Iphone 4
Accu

€ 29,00

De iPhone 4 accu kan in de loop der jaren zijn capaciteit, dit kan komen door verkeerd en onregelmatig laden of door ouderdom. Deze iPhone 4 accu kunnen wij vervangen terwijl u wacht.

iphone_g4_Dockconnector

Iphone 4
Dockconnector

€ 29,00

De dockingconnector bevind zich aan de onderkant van de iPhone 4, er kunnen verschillende problemen ontstaan zoals niet meer laden, verstoord geluid en een slecht werkende microfoon. De iPhone 4 dockconnector kunnen wij vervangen terwijl u wacht.

iphone_g4_Home knop flex

Home knop
flex

€ 29,00

De homeknop van de iPhone 4 word talloze keren gebruikt op een dag en is onderhevig aan slijtage, deze reageert dan vaak slecht of helemaal niet meer. De iPhone 4 homeknop kunnen wij vervangen terwijl u wacht.

iphone_g4_Volumekabel

Iphone 4
Volumekabel

€ 29,00

Deze kabel voor de iPhone 4 bestaat uit de controle voor de volumeknoppen, trilstand en de audiojack. Als één van deze functies uitvalt dient de gehele kabel vervangen te worden. De volumekabel voor de iPhone 4 kunnen wij vervangen terwijl u wacht.

iphone_g4_Proximity:power kabel

Proximity/power
kabel

€ 29,00

De Proximity flex voor de iPhone 4 zorgt ervoor dat de iPhone 4 niet meer aanraakgevoelig word tijdens het bellen. Deze kabel heeft meerdere functies zoals: de powerknop en de ruis onderdruk microfoon, bij het slecht functioneren van één van deze functies dient de gehele kabel vervangen te worden.

iphone_g4_Middenframe

Iphone
Middenframe

€ 59,00

Een defecte antenne flex kan de oorzaak zijn van slechte ontvangst.